20.11.20

Οι φίλοι του Άδωνη...


Εκ πρώτης όψεως, το διάβημα του Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει να μην αποπεμφθεί από την θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων η Αλεξία Έβερτ ακούγεται πολιτικά αυτοκτονικό, με δεδομένο ότι ακόμη και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ προφανώς και διαφωνούν με... τους χαρακτηρισμούς «τρωκτικά» και «κατσαρίδες» που απέδωσε η τέως αντιδήμαρχος σε όσους διαδήλωσαν για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Ωστόσο, ο Άδωνις έχει… σχέδιο: καταρχάς, ο ίδιος επιθυμεί να ηγηθεί της «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» πτέρυγας της ΝΔ και γενικώς της «ούλτρα δεξιάς» τάσης του κυβερνώντος κόμματος. Όσοι ανήκουν σ’ αυτή την τάση όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με όσα είπε ο κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, αλλά μπορεί να τής έλεγαν και… «μπράβο». Κάπως έτσι, κατέστη σαφές, όπως τουλάχιστον λένε στον Neo φιλύποπτες πηγές του στο εσωτερικό της ΝΔ, πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε… στόχο και πρόγραμμα να απευθυνθεί στο εσωτερικό της ΝΔ, εξ ού και έγραψε στο twitter: 

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ο αναμάρτητος...»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: