9.11.20

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού στο πάρτι στη Συγγρού...


Και ποδοσφαιρικές προεκτάσεις στο μυστικό πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη σε ξενοδοχείο της Συγγρού και έκανε «ντου» η αστυνομία...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σε... αυτό βρίσκονταν και επτά παίκτες του Ολυμπιακού! 

Είναι, δηλαδή, ανάμεσα στους 30 καλεσμένους, στους οποίους οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Το πάρτι φέρεται να έγινε στο roof garden του ξενοδοχείου, στον 8ο όροφο και είχε ακόμα και dj. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών».

Στις 2:30 τη νύχτα, να θυμίσουμε, πολίτης κάλεσε στο 100 και δήλωσε πως ενημερώθηκε μέσω των social media ότι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 127-Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι. Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, στο σημείο μετέβησαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, πράγματι, εντόπισαν 31 άτομα, που έκαναν πάρτι...

Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και επίσης συνελήφθη η 24χρονη ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Την είδηση για το κορoνο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: