5.11.20

Η κρίση ως… ευκαιρία...


Καινούριες ευκαιρίες πίσω από τη νέα κρίση της πανδημίας, επιμένει να αναζητά ο καθηγητής του LSE και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς την περίοδο που είχε ως σύνθημα να γίνει η κρίση (σ.σ. η οικονομική τότε) ευκαιρία (σ.σ. για βαθιές αλλαγές στην χώρα), Ηλίας Μόσιαλος.

Με αφορμή το... γεγονός ότι πέντε Βρετανοί συνάδελφοί του από το LSE βρίσκονται στην Ελλάδα και εργάζονται μέσω τηλεργασίας, από το Κουκάκι και το Παγκράτι, οι οποίοι και του είπαν ότι δεν προτίθενται να επιστρέψουν στην Αγγλία μέχρι την άνοιξη, αφού είναι ενθουσιασμένοι με τους Έλληνες, τον καιρό, τη διατροφή και τελικά την Ελλάδα, ο καθηγητής καταθέτει τη σκέψη του για το πόσες ευκαιρίες μπορούν να δημιουργηθούν για την χώρα μας μετά το τέλος της πανδημίας. 

«Η τηλεργασία θα επεκταθεί διεθνώς και πολλοί νέοι άνθρωποι θα αναζητήσουν χώρες που μπορούν να τους προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής με μικρότερο κόστος», σημειώνει σε ανάρτησή του, τονίζοντας πάντως πόσο θα βοηθούσε σε ένα τέτοιο σενάριο την χώρα μας να αποκτούσαμε κάποτε ταχύτερο και φθηνότερο Ίντερνετ, ώστε οι συνθήκες για τηλεργασία να γίνουν ιδανικότερες…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: