2.11.20

Ο σταυροφόρος των ΜΜΜ...


Ο Νίκος Παππάς όχι μόνο έχει πάρει ζεστά τον τομέα Υποδομών και Μεταφορών που έχει αναλάβει, αλλά εμφανίζεται στους συνομιλητές του αποφασισμένος να μετατρέψει σε... κεντρικό πολιτικό θέμα τις εικόνες χάους που καταγράφονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, τις ώρες αιχμής, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 

Μετά το «λαβράκι» που έβγαλε επισκεπτόμενος τα δύο μηχανοστάσια στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Πέτρου Ράλλη, ότι δηλαδή 270 οχήματα θα μπορούσαν με μικρές επισκευές και ελάχιστα ανταλλακτικά να βγουν στους δρόμους για δρομολόγια εντός τριών ημερών, ο Παππάς είναι αποφασισμένος να γίνει ο… κακός εφιάλτης του αρμόδιου υπουργού, Κώστα Καραμανλή. 

Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται πως τις δηλώσεις του ότι «η πληρότητα ξεπερνά το 65% μόνο στο 5% των δρομολογίων» θα… τις βρει μπροστά του ο υπουργός, καθώς ο Παππάς θα αρχίσει να μπαίνει τις ώρες αιχμές στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το ΜΕΤΡΟ κανονικά με το εισιτήριό του, ώστε να αποδείξει στον υπουργό ότι… ζει σε άλλη πόλη. Ή σε άλλον κόσμο, αν προτιμάτε...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: