12.11.20

Τώρα και ανεύθυνοι......οι γιατροί για τη Νέα Δημοκρατία...
Λίγο να τους δώσεις το περιθώριο, λίγο να ξεχαστούν και ξεφεύγουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας το αληθινό τους πρόσωπο.

Σήμερα το πρωί λοιπόν είχαν... παραστάσεις διαμαρτυρίας οι υγειονομικοί, παραστάσεις που αποφασίστηκαν ομόφωνα από την ΟΕΝΓΕ. Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας βρέθηκε, φυσιολογικά, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη.

Και θεώρησε, μια και απουσίαζαν τα ΜΜΕ (τι έκπληξη, τι έκπληξη!), να κάνει live streaming μέσω facebook. «Στο πλευρό των γιατρών και νοσηλευτών του Γενικού Κρατικού Νικαίας που παλεύουν να τιθασεύσουν την πανδημία και να σώσουν ανθρώπινες ζωές χωρίς επαρκές προσωπικό, υλικά μέσα και συνθήκες θεραπείας και ασφαλούς εργασίας» έγραψε στο Twitter.


Κάπου εκεί πετάχτηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης, Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Για σπέκουλα. Να πει ότι πίσω από τους υγειονομικούς βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλος Αδωνις μας προέκυψε. «Για να μην έχετε καμία αμφιβολία για το ποιος κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις κάποιων λίγων,  ανεύθυνων υγειονομικών την ώρα που ως κοινωνία δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κυρία Νίνα Κασιμάτη μεταδίδει ζωντανά από το Κρατικό της Νίκαιας!».

Ανεύθυνοι λοιπόν οι υγειονομικοί, όχι όλοι βέβαια, όχι εκείνοι που χειροκροτούσαμε από τα μπαλκόνια, αλλά κάποιοι από αυτούς.
Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον γιατρό κ. Παπανικολάου, που μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορείς να τον πεις: «Οι σημερινές παραστάσεις διαμαρτυρίας είχαν αποφασιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ από την ΟΕΝΓΕ ακριβώς για να επισημανθεί πως η κοινωνία, υγειονομικοί και υπόλοιπος λαός, δίνουν την μάχη κατά της πανδημίας σχεδόν αβοήθητοι επί της ουσίας από την κυβέρνησή σας. Ο ανεύθυνος είστε ΕΣΕΙΣ κ. βουλευτά». Μην κάνει το λάθος και πάει καμία βόλτα από τα νοσοκομεία ο κ. Λαζαρίδης γιατί θα διαπιστώσει πως οι... ανεύθυνοι υγειονομικοί είναι πάρα πολλοί. Σκεφτείτε να μην είχαμε και πανδημία τι παραπάνω θα έλεγαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: