20.11.20

Είναι ώρα να πουν την αλήθεια...



Ειναι ένδειξη ανύπαρκτου προγραμματισμου και  έλλειψης συστηματικού σχεδιασμου ότι μόλις στο και 5 η κυβερνηση φαίνεται να προχωρεί στην επίταξη 200 κλινων ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη. Αφησε... την  κατασταση να εξελιχθεί προς δυσάρεστη κατευθυνση χωρίς  να πράξει τους καλοκαιρινους μήνες ο τι επρεπε να κανει. Αμεριμνησία σε συνδυασμό με ανευθυνότητα και βλακεία.
Η κατάσταση, όπως συμφωνούν όλοι, είναι τώρα περισσότερο απο δραματική. Ο μεγάλος αριθμός κλινών που είναι υπό επίταξη προδίδει τι περιμένουν οι ιθύνοντες για το επόμενο διάστημα. Καλό είναι λοιπόν να πούν την αλήθεια στον κόσμο, να σηκώσουν τα μανίκια, να προχωρήσουν εστω και τώρα σε προσλήψεις προσωπικού, να κανουν οσα χρειαζονται για να γίνουν λειτουργικές υπαρκτές μεν αλλα αδρανείς κλίνες ΜΕΘ. Και να σταματήσουν να μπερδεύουν τον κόσμο με αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα. Ο κορωνοιός θα είναι μαζί μας για μηνες -- τουλάχιστον -- ακόμη. Και τα πολυπόθητα εμβόλια θα κανουν 6 μήνες με 1 χρόνο να ερθουν σε επαρκείς ποσότητες -- όχι μόνο σε μας εδώ αλλά παντού στον κόσμο. Ας σταματήσουν υπουργοί και ΜΜΕ να παραμυθιάζουν τους πολίτες.
Απο την αλλη πλευρά οι ιδιωτικοί κλινικάρχες ΠΡΕΠΕΙ να συνειδητοποιήσουν ότι μουρμούρες, αντιδράσεις και εμπόδια θα βρουν αντίθετη τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Αν δεν συμφωνήσουν, τότε η κυβερνηση θα πρέπει να πάρει με αποφασιστικότητα οποιες δύσκολες αποφάσεις επιβάλλεται. Εύχομαι να μην τα θαλάσσώσει για μια ακόμη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: