5.11.20

Ουρές στα μαγαζιά και μποτιλιάρισμα στους δρόμους ...


...λίγες ώρες πριν από το lockdown... 

 Σκηνές χάους επικρατούν στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας τις τελευταίες ώρες, εν όψει lockdown. Ουρές σχηματίστηκαν έξω από... καταστήματα με τους καταναλωτές,  να περιμένουν υπομονετικά να κάνουν τις αγορές τους. 

 Αρκετοί Αθηναίοι βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Ερμού αλλά και σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας μετά και την ενημέρωση από τον πρωθυπουργό ώστε να προλάβουν να κάνουν τις αγορές τους. Πολλοί βρέθηκαν στην Ερμού, αρκετοί ήταν όμως και διστακτικοί ως προς τις αγορές παρά και το δεκαήμερο εκπτώσεων που ισχύει για τα καταστήματα λιανικής. Το γεγονός ότι εργαζόμενοι μπαίνουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην ξοδέψουν τα χρήματά τους σε αγορές που δεν είναι πρώτης ανάγκης. 


 Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Αυξημένη κίνηση καταγράφηκε και στα διόδια, καθώς όπως φαίνεται κάποιοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. 


Προβλήματα παρατηρήθηκαν στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Κηφισιάς έως και το Περιστέρι αλλά και στην άνοδο από τον Πειραιά έως και το Αιγάλεω. Ταλαιπωρία επικράτησε και στην Κηφισίας αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας... 

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: