24.11.20

Κι ο Πέτσας άδειασε τον Γεωργιάδη...


Χθες ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο που πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του  Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος πανηγύριζε επειδή η Ελλάδα έχει λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο. Σήμερα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που... άδειασε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τους πανηγυρισμούς του στον ΣΚΑΪ.

Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε.. ερώτηση της Ελένης Καλογεροπούλου, στον ΑΝΤ1, για το εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι δεν είναι θέμα πανηγυρισμού και η αίσθηση της απώλειας ακουμπάει όλο τον κόσμο.

Σε ερώτηση για το εάν συμφωνεί με το ύφος Γεωργιάδη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένας πανηγυρισμός είμαστε σε συνθήκες πολέμου, κάθε νεκρός μας συγκλονίζει όλους μας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πάντως ότι τα στοιχεία που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 10η θέση παγκοσμίως σε αριθμό νεκρών από κορωνοϊό, είναι ψευδή ότι είπε ότι τα διεθνή στοιχεία δείχνουν άλλη εικόνα.

Και συμπλήρωσε, αφήνοντας και πάλι αιχμή κατά του Άδωνη Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία αυτά δεν χρειάζεται να τα συσκοτίζουμε αλλά και ούτε να τα αναφέρουμε...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: