12.11.20

«Μεγάλη αύξηση των νεκρών στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες»...


Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με το νοσηλευτικό προσωπικό να καταρρέει και τους νεκρούς να αυξάνονται όλο και περισσότερο. Δίνουμε μια δύσκολη «πολεμική μάχη» με τον κοινό εχθρό της... πανδημίας υπογράμμισε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Όλο και περισσότεροι είναι οι νεκροί στη χώρα μας στη χθεσινή ενημέρωση, καταγράφηκαν 43 θάνατοι από τον νέο κορονοϊό στην Ελλάδα, ενώ αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε σε ό,τι αφορά στον αριθμό των διασωληνωμένων με 267 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται σε αυτή την κατάσταση.

Δίνουμε μια δύσκολη «πολεμική μάχη» με τον κοινό εχθρό της πανδημίας υπογράμμισε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος. «Η κατάσταση στα νοσοκομεία μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολεμική. Το σύστημα υγείας καταρρέει χρειάζεται άμεσα στήριξη».

Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος έστειλε σαφές μήνυμα σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση τονίζοντας «Τα μέτρα δεν αρκούν. Πρέπει να επιστρέψουμε στο επίπεδο των μέτρων που είμασταν τον Μάρτιο για να αντιμετωπίσουμε την πανδημίας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ανάφερε «Θα δούμε μεγάλη αύξηση των θανάτων τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ελπίζω πως δεν θα δούμε εικόνες Ιταλίας»...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: