11.11.20

Ομολογία αποτυχίας...


«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη...

Ύστερα από τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με τη σύνδεση της έκρηξης των κρουσμάτων κορονοϊού και του ανοίγματος του τουρισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τοποθετήθηκε ως... εξής, σε ανακοίνωση του την Τετάρτη 11/11.

«Η παραδοχή του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση έπεσε έξω στις προβλέψεις της για την πανδημία με το άνοιγμα του τουρισμού συνιστά πρωτοφανή και κυνική ομολογία αποτυχίας, ανευθυνότητας και ανικανότητας.»

Όπως σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη στη Σαντορίνη τις πληρώνει σήμερα όλη η Ελλάδα». Ο κ. Μητσοτάκης φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για το αλλοπρόσαλλο και άρον άρον άνοιγμα του τουρισμού, χωρίς προετοιμασία και ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα που οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο»,

Συνεχίζοντας, απεύθυνε ερώτημα στο πρωθυπουργό αν «είχε τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού».

«Σήμερα, αφού έχουν χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και το ΕΣΥ είναι στα όριά του, η κυβέρνηση θυμήθηκε να επιβάλλει αυτό που δεν τόλμησε το καλοκαίρι γιατί έτσι απαίτησαν τα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις εγκληματικές της ευθύνες: Αρνητικό τεστ για όποιον ταξιδεύει στην Ελλάδα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: