15.11.20

«Έφυγε» ο θρυλικός Άγγλος τερματοφύλακας Ρέι Κλέμενς...


Το αγγλικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του θρυλικού τερματοφύλακα της... Λίβερπουλ και της Τότεναμ, Ρέι Κλέμενς, ο οποίος έφυγε στα 72 του χρόνια μετά από πολύχρονη μάχη με ανίατη ασθένεια. 

 Όπως ανακοίνωσε η ίδια η οικογένειά του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Ρέι Κλέμενς, που ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στο Νησί με μακρά καριέρα σε Σκάνθορπ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και φυσικά την εθνική Αγγλίας, με την οποία είχε 61 συμμετοχές. «Έφυγε ήρεμος από τη ζωή», υπογραμμίζει στην ενημέρωσή της η οικογένειά του και συγκεκριμένα η σύζυγός του, Βερόνικα, οι κόρες του, Τζούλι και Σάρα και ο γιος του Στέφεν. 

 Ο εκκλιπών, ο οποίος φόρεσε 61 φορές την φανέλα με τα λιοντάρια και κέρδισε 21 τίτλους στην καριέρα του, είχε χριστεί τιμητικά ιππότης στο τάγμα της βρετανικής αυτοκρατορίας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ενώ σε διάφορα δημοψηφίσματα κορυφαίων περιοδικών είχε ανακηρυχθεί κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών μπροστά από τους Λεβ Γιασίν, Γκόρντον Μπανκς, Πατ Τζένινγκς και Πίτερ Σίλτον...


Δεν υπάρχουν σχόλια: