18.11.20

Είμαστε κατσαρίδες και τρωκτικά...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Η Αλεξία Έβερτ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, θεωρεί πως οι (χθεσινοί) διαδηλωτές του ΚΚΕ είναι «τρωκτικά και κατσαρίδες». Δημοκρατική αντίληψη αν μην τι άλλο.

Ολα... ξεκίνησαν όταν η περίφημη αρθρογράφος των «Νέων» Πέπη Ραγκούσση ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ γράφοντας: «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας». Αυτό το ακραίο κέντρο, πόσο αντιδραστικό τέλος πάντων, ούτε η δεξιά δεν είναι τόσο φανατισμένη.

Κάτω από αυτή την ανάρτηση της Πέπης λοιπόν βγήκε να υπερθεματίσει και η Αλεξία Εβερτ, δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, κόρη του Μιλτιάδη Εβερτ. Εκτός πραγματικότητας οι διαδηλωτές του ΚΚΕ για την κ. Ραγκούση, τρωκτικά και κατσαρίδες για την κ. Εβερτ.



Ιδού, τι έγραψε: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη στην Αλεξία, πρέπει να ζήσουμε κι εμείς τα τρωκτικά όμως. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι, τι να τους κάνουμε, ας μάθουν κι αυτοί να συμβιώνουν μαζί μας. Ειρηνικά. Μην αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον. Δεν είναι σωστό τώρα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: