6.11.20

Αλέξης Κούγιας εναντίον ραδιοσταθμού...


...γιατί... ασχολείται μαζί του και επειδή «άγνωστος» τον είπε «βλάκα»...

Την ερχόμενη Τρίτη 10/11 το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με την καταγγελία του Αλέξη Κούγια κατά του Pressing 90.1 της Λάρισας για «προσβολή της προσωπικότητάς του». Συγκεκριμένα, ο αθλητικός ραδιοσταθμός θα... κληθεί σε απολογία για τις εκπομπές του «Κόντρα Επίθεση» και «Tsoumbox», που έγιναν στις 17 και 18 Μαϊου 2019, με τον ποινικολόγο και «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΛ να υποστηρίζει ότι οι δημοσιογράφοι του Pressing και ένας «άγνωστος νεαρός» που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, τον έθιξαν στον αέρα:

α) Με τον χαρακτηρισμό του καταγγέλλοντος (φερόμενο ως γενόμενο από «άγνωστο νεαρό άτομο που συνομιλούσε τηλεφωνικώς με δημοσιογράφο) ως «βλάκα» και με την αναφορά στον καταγγέλλοντα ως ευρισκόμενο σε «παράλληλο σύμπαν» και ως έχοντα «παραληρήματα».

β) Με την φράση (δημοσιογράφου) απευθυνόμενη προς τον καταγγέλλοντα «εσείς δεν έχετε την ηθική υπόσταση να μιλάτε για ηθική… όταν λέτε για τον …ότι είναι καταραμένος που δεν του έδωσε ο Θεός παιδιά».

γ) Με το γεγονός ότι ο σταθμός ασχολήθηκε επιμόνως, καθ' υπερβολήν και χωρίς εμφανή έννομη σκοπιμότητα, (επί πολλές ημέρες και επί πολλές ώρες κάθε μέρα) με το πρόσωπο του καταγγέλλοντος ως προέδρου Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας...

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: