10.11.20

Σοβαρότητα...


Το γεγονός ότι το σύστημα κατέρρευσε την πρώτη μέρα κιόλας της λειτουργίας του Webex και μάλιστα μέσα στις δύο πρώτες ώρες της λειτουργίας του, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει η υπεύθυνη βουλευτής του... Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου, τονίζοντας ότι οι κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ετοιμότητας ‘πήγαν περίπατο’ από την πρώτη στιγμή.

Διερωτώμενη πού είναι η αξιοπιστία που παρείχε η σύμβαση με την εταιρεία CISCO, ή ακόμα και η ίδια η σύμβαση που ουδέποτε πήγε στη  Βουλή  αν και  είχε ζητηθεί από όλα τα κόμματα, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έθεσε το υπουργείο προ των ευθυνών του. 

«Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο που κατέρρευσε σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η τρανταχτή απόδειξη της πλήρους ανετοιμότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει τα φλέγοντα ζητήματα στην εκπαίδευση», είπε, τονίζοντας ότι η εξ αποστάσεως θα είναι από εδώ και πέρα η κύρια μορφή εκπαίδευσης. Για αυτό και πρέπει όλοι, και κυρίως η Κυβέρνηση, να σταθούμε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων που επιβάλλει η πανδημία.

«Επιτέλους αναζητείται σοβαρότητα. Από σοβαροφάνεια έχουμε πλεόνασμα!», σχολίασε καυστικά η βουλευτής...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: