6.11.20

«Χαλάρωσε Ντόναλντ, Χαλάρωσε!»...


Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει άσχημα τον Τραμπ και παίρνει την εκδίκησή της...

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν διαχειρίζεται με ψυχραιμία το ενδεχόμενο να χάσει στις εκλογές των ΗΠΑ, κάτι που έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο, ενώ μόλις σήμερα το ξημέρωμα (ώρα Ελλάδος), στην πρώτη του ομιλία μετά το... βράδυ των εκλογών, έκανε λόγο για νοθεία, με αποτέλεσμα τα αμερικανικά δίκτυα να διακόψουν τη μετάδοση του διαγγέλματός του. 

Αυτή τη... δυσκολία στη διαχείριση της πιθανής ήττας και του εκνευρισμού που αυτή προκαλεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ, σχολίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η 17χρονη - πλέον - ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή, Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία απλώς αναπαρήγαγε τα λόγια του Τραμπ πριν από 11 μήνες, όταν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος της είχε πει να «ηρεμήσει», σχολιάζοντας τη δράση της και την επικριτική της στάση απέναντι στους ηγέτες του πλανήτη. 

Σχολιάζοντας, λοιπόν, ένα tweet του Ντόναλτ Τραμπ, στο οποίο ζητούσε να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων, η Τούνμπεργκ απάντησε: «Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημά του στη διαχείριση θυμού και μετά να πάει να δει καμιά παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, Χαλάρωσε!». 

Υπενθυμίζεται ότι, 11 μήνες πριν, μετά την ανάδειξη της Γκρέτα σε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό Time, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στο Twitter: «Τόσο γελοίο. Η Γκρέτα θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημά του Διαχείρισης Θυμού και μετά να πάει να παρακολουθήσει μια παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Γκρέτα, Χαλάρωσε!». 

Η ανάρτηση της νεαρής ακτιβίστριας, μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύριο likes και έχει αναπαραχθεί (retweeted) πάνω από 266.000 φορές...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: