25.11.20

Κυβέρνηση φτηνών θεαμάτων...


... και Υπουργείο Παιδείας πυροτεχνημάτων!... 

Η «Καθημερινή» ξεμπροστιάζει το Υπουργείο Παιδείας και κάνει λόγο για... 
«πυροτέχνημα» σχετικά με τα ηλεκτρονικά συγγράμματα στα ΑΕΙ. H εκ δεξιών πεποιθήσεων «Καθημερινή» συνεχίζει να ασκεί έντονη κριτική εναντίον των κυβερνητικών χειρισμών και του Πρωθυπουργού. 

Η στάση της «Καθημερινής» προδικάζει και την κυβερνητική «κατιούσα», που δεν έχει φρένο και τελειωμό. Στόχος, για πολλοστή φορά, το Υπουργείο Παιδείας και η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα», κατά το τροπάριο της Κασσιανής τη Μεγάλη Τρίτη, επικεφαλής του κα Κεραμέως. Ο έγκριτος περί τα εκπαιδευτικά, και ιδίως περί τα ΑΕΙ, δημοσιογράφος Απόστολος Λακασάς γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της «Καθημερινής» για τα πανεπιστημιακά συγγράμματα με έναν επιγραμματικό τίτλο που τα λέει όλα: «Αγνοούνται τα e-συγγράμματα»! Στο άρθρο αυτό αναλύεται γενικώς το απίστευτο «αλαλούμ» στα ΑΕΙ για τα συγγράμματα, όταν ήδη το πανεπιστημιακό έτος έχει αρχίσει εδώ και δυο μήνες. Η διανομή, γενικώς, των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων πάει με ρυθμούς «χελώνας». Ενώ για τα e-συγγράμματα ο κ. Λακασάς τονίζει με ειρωνεία και απόγνωση: «Από την άλλη, «πυροτέχνημα» αποδεικνύονται όσα περί ηλεκτρονικών συγγραμμάτων έλεγε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας την περασμένη άνοιξη, όταν εφαρμόστηκε πλήρως η τηλεκπαίδευση στα ΑΕΙ»!! 

Ο κ. Απόστολος Λακασάς τα είπε όλα με λίγα λόγια. Στη δημοσιογραφική argo, τους πήγε «πριονοκορδέλα». Κυβέρνηση φτηνών θεαμάτων και Υπουργείο Παιδείας πυροτεχνημάτων!!...

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: