26.11.20

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Μπορούσε να είχε σωθεί»...


...καταγγέλλει ο δικ
ηγόρος του...

 Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την τραγική είδηση του χαμού του «θεού» του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, η οποία κυκλοφόρησε... σαν ιός σε ολόκληρο τον κόσμο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, ήρθε ο δικηγόρος το «Χρυσού Αγοριού» να... σκορπίσει προβληματισμό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή ο Αργεντινός σούπερ σταρ και ερωτηματικά για το αν θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα στη ζωή. 

 Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ανέφεραν πως μια νοσοκόμα βρήκε τον Ντιέγκο στο δωμάτιό του να έχει χάσει τις αισθήσεις του και κάλεσε για άμεση βοήθεια, ενώ ο ίδιος είχε παραπονεθεί, προηγουμένως, μιλώντας στον ανιψιό του που ήταν στο σπίτι του ότι δεν αισθάνονταν καλά. 

 Ο Ματίας Μόρλα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, κατέθεσε ήδη καταγγελία στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο θεωρώντας ανεξήγητο το γεγονός ότι έμεινε χωρίς την παροχή ιατρικής φροντίδας για 12 ώρες, ενώ το ασθενοφόρο το οποίο κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες, έκανε μισή ώρα για να φτάσει. «Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διερρευνηθούν και θα απαιτήσω η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους γιατί όπως μου είπε ο Ντιέγκο από την πρώτη μέρα οπου γνωριστήκαμε 'είσαι ο στρατιώτης μου, δράσε χωρίς οίκτο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Μόρλα ο οποίος πολλές φορές είχε έρθει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειας του Ντιέγκο. Το ερώτημα που γεννάται, πλέον, είναι αν η κατηγορία για εγκληματική αμέλεια αφορά τους συγγενείς του Ντιέγκο ή όντως το υγειονομικό προσωπικό που είχε την ευθύνη για να τον φροντίζει όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά την επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.

 Άφησε αιχμές και ο πρώην γιατρός του Ντιέγκο 

 Η ίντριγκα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο, γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα από την τοποθέτηση του πρώην προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Αλφρέντο Καέ! «Μετά από 33 χρόνια όπου ζήσαμε πολλά μαζί, ο Ντιέγκο έφυγε με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και δεν μπορώ να το πιστέψω. Προσωπικά δεν πίστευα όταν άκουσα ότι θα πάρει εξιτήριο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο του και το είχα πει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να έχει 24ωρη φροντίδα», είπε ο Καέ αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο ήταν αναγκαία η επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο Ντιέγκο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Άνθρωπος που ήταν δίπλα του μου εκμυστηρεύθηκε πως του είπε ότι ένιωθε θλιμένος, ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και αισθάνονταν πως είχε κάνει τα πάντα στη ζωή του. Κι αυτό το τελευταίο με είχε προβληματίσει έντονα»...

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: