1.11.20

Βέλη κατά Χρυσοχοΐδη από ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ΜέΡΑ25 ...


...για την επικήρυξη με 100.000 ευρώ...
 

 Με καυστικό τρόπο σχολιάζουν το Κίνημα Αλλαγής και το ΜέΡΑ25 την επικήρυξη με 100.000 των δραστών της διαπόμπευσης του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου, επισημαίνοντας ότι... στο μεταξύ ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. 

 ΚΙΝ.ΑΛΛ.: Πλήρης ανικανότητα στην τήρηση των νόμων 

Το Κίνημα Αλλαγής διατυπώνει ερωτήματα και διαπιστώνει δύο μέτρα και δύο σταθμά για το ότι παραμένει ασύλληπτος ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς, χωρίς να επικηρυχθεί, ενώ το αντίθετο έκανε η κυβέρνηση με τους δράστες της διαπόμπευσης του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε: «Ο Παππάς είναι άφαντος και χωρίς καμία επικήρυξη. Είναι όμως παρούσα η ασυδοσία των φασιστοειδών στα Πανεπιστήμια και η ανικανότητα της κυβέρνησης στην τήρηση των νόμων». 

 Αιχμές και από ΜέΡΑ 25

 Δριμεία κριτική κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την επικήρυξη των δραστών της επίθεσης κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, σε σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης Χρήστου Παππά, εξαπέλυσε σήμερα και το ΜέΡΑ 25. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η επικήρυξη με 100.000 ευρώ των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, «έρχεται σε αισθητή αντίθεση με τη σωρεία δικαιολογιών και θεσμικής ανοχής που μετήλθε στην υπόθεση του (ακόμα) φυγόποινου Χρήστου Παππά». 

 Ειδικότερα, το κόμμα σημειώνει ότι το ΜέΡΑ25 καταδίκασε την επίθεση στον πρύτανη, αλλά, προσθέτει, «μένουμε έκπληκτοι από τη διαφορά προτεραιοτήτων μεταξύ μιας επαίσχυντης πλην αναίμακτης επίθεσης, και τη σύλληψη του υπαρχηγού μιας εγκληματικής οργάνωσης που βαρύνεται με πολύ αίμα, βαριά εγκλήματα και πολύ τρόμο». «Διορθώνουμε», συνεχίζει το ΜέΡΑ 25 στην ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας: «ΔΕΝ μένουμε έκπληκτοι. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς πολιτική χρήση δύο μέτρων και δύο σταθμών που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση σε κάθε πεδίο, από την διαχείριση της δημόσιας τάξης μέχρι τη διαχείριση της πανδημίας». Δηλαδή, αναφέρει, «στο βωμό μιας βραχύβιας και απατηλής "ιδεολογικής ηγεμονίας", η κυβέρνηση θυσιάζει κάτι πολύ σοβαρό: την εμπιστοσύνη των πολιτών, που φανερά πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν την καθολική αμφισβήτηση των κυβερνητικών πολιτικών». 

Καταλήγοντας, το ΜέΡΑ 25 θεωρεί ότι για την κυβέρνηση «το κόστος θα είναι ανυπολόγιστο. Και σίγουρα θα υπερβαίνει τον Φαρ-Ουέστ κουμπαρά του κυρίου Χρυσοχοϊδη»... 

 Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: