20.10.20

Τα ακροδεξιά φιντάνια του meaculpa.gr...


Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για την εισροή κρατικής διαφήμισης στον ιστότοπο meaculpa.gr της συζύγου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική απάντηση από τον βουλευτή για το αν... λάμβανε δημόσιο χρήμα και την περίοδο Ιούλιος-Νοέμβριος 2019, κατά την οποία βασικός μέτοχος σε αυτόν ήταν ο ίδιος. 

Πέραν αυτού όμως, υπάρχει και μια άλλη διάσταση που αφορά τον εν λόγω ιστότοπο και αποδεικνύει περίτρανα την ιδιαίτερη σχέση που φαίνεται πως έχουν αρκετοί εντός της Ν.Δ. με δηλωμένους ακροδεξιούς και εθνικιστές.

Στο site της συζύγου του κ. Μπογδάνου φιλοξενούνταν έως και χθες άρθρα του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα δύο φορές για επίθεση (το 2001 και το 2010) εναντίον μελών του ΣΕΚ και αντιφασιστών διαδηλωτών στην Πανόρμου. 

Την πρώτη φορά όντας μέλος της Χρυσής Αυγής, από την οποία αποχώρησε το 2005, και τη δεύτερη φορά ως μέλος της ομάδας «Αυτόνομοι Εθνικιστές». Και λέμε φιλοξενούνταν γιατί μόλις έγινε γνωστό από τον ιστότοπο της «Αυγής» το θέμα, ο ιστότοπος meaculpa.gr «κατέβασε» τα άρθρα του κ. Παπαγεωργίου, προφανώς για να δείξει, έστω και αργά, ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτόν. Δυστυχώς για τον ιστότοπο, οι φωτογραφίες μένουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προς υπεράσπιση του κ. Παπαγεωργίου το 2010 είχαν σπεύσει να κάνουν δηλώσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο πρώην μητροπολίτης Αιγίου Αμβρόσιος και άλλοι...

Δημήτρης Τερζής

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: