24.10.20

Χωρίς happy end...

 O Παναθηναϊκός έφαγε γκολ στις καθυστερήσεις από τον Βόλο και πήρε ισοπαλία (1-1)...
 Με το αριστερό το ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς στο 92' ο Βόλος ισοφάρισε και πήρε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Ο... ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός από το ξεκίνημα του και στο πρώτο 15λεπτο υπήρξαν τρεις μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες. Αρχικά στο 11', για τους πράσινους, με τον Καρλίτος που αστόχησε από καλή θέση, στη συνέχεια στο 12', για τους φιλοξενούμενους, με το τετ α τετ του Φερέρι που νικήθηκε από τον Διούδη, και στο 15' ξανά για τον Παναθηναϊκό με τον Καρλίτος, ο οποίος δεν ευστόχησε μόνος απέναντι από τον Γκαραβέλη.

Το 0-0 παρέμενε, όπως παρέμενε και η υπεροχή του τριφυλλιού, αφού είχε τον έλεγχο, είχε διάθεση, τουλάχιστον περισσότερη από ό,τι στα προηγούμενα ματς, και είχε και νέες φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά στο 37' ο Μαουρίσιο αστόχησε, όπως έκανε και ο Καρλίτος στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά. Το ημίχρονο επομένως, αφού και το σουτ του Μαρτίνες για τον Βόλο έφυγε άουτ στο 45', βγήκε χωρίς γκολ.

Αυτό θα μπορούσε να έρθει νωρίς στο δεύτερο μέρος, αφού στο 51' η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Σάντσες, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε την εκτέλεση του Καρλίτος. Ήταν ακόμη μία φάση στην οποία βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας του Βόλου, αλλά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού... εκδικήθηκε ένα λεπτό μετά, όταν με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Μαουρίσιο, έκανε το 1-0.

Οι πράσινοι είχαν, πλέον, το σκορ που ήθελαν και το οποίο θεωρητικά τους επέτρεπε να διαχειριστούν το ματς όπως ήθελαν, αλλά τελικά η ομάδα του Μπόλονι άρχισε να υποχωρεί σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα ο Βόλος να πάρει μέτρα και να ελπίζει στην ισοφάριση. Ελπίδες που αποδείχθηκαν βάσιμες, αφού στο 92' ο Μπαρτόλο πρόλαβε τον Σένκεφελντ και με προβολή έκανε το 1-1, σοκάροντας τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ (67' Μολό), Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (75' Μπουζούκης).

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο (74' Νίνης), Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Μπαριέντος (78' Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: