30.10.20

Μάχη Cosmote TV – Nova...


...για Champions League και Europa League...

«Φωτιά» για τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League της περιόδου 2021 – 2024. Η TEAM, που εκπροσωπεί τις δύο διοργανώσεις, ξεκίνησε τις διερευνητικές κρούσεις στην... Ελλάδα, παρουσιάζοντας και νέα προϊόντα, όπως το Europa Conference League και το UEFA Youth League. 

Η περίοδος της επίσης διαπραγμάτευσης ξεκινάει στα μέσα Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου. Η Cosmote θα μεταδώσει μέχρι το τέλος της σεζόν κατά αποκλειστικότητα το Champions League και το Europa League, με εξαίρεση τους τελικούς των δύο διοργανώσεων, που θα προβληθούν και από την ΕΡΤ, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί γεγονότων μείζονος σημασίας.

Στο παιχνίδι, όμως, θέλει να επιστρέψει και η Forthnet, μετά την εξαγορά της από την BC Partners, έχοντας τη διάθεση να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην απόκτηση δικαιωμάτων αθλητικών διοργανώσεων. 

Και υπάρχει και η ΕΡΤ, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το Europa Conference League, που ξεκινάει την επόμενη σεζόν και θα έχει άμεσο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, καθώς θα περιλαμβάνει ομάδες με χαμηλότερη δυναμικότητα...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: