22.10.20

Ο Μιχαλολιάκος παραδίδεται...

... συνοδεία χρυσαυγιτών που βρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)... 

Στην αστυνομία παραδίνεται αυτή την ώρα ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης". Ο Ν. Μιχαλολιάκος βγήκε πριν από λίγα λεπτά από το σπίτι του στην Πεύκη, συνοδευόμενος από την κόρη του, Ουρανία, και αμετανόητους υποστηρικτές του, οι οποίοι...

  συμπεριφέρονται ως «τάγμα εφόδου» που προστατεύει τον αρχηγό του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Βρίζοντας σκαιότατα έκαναν κλοιό γύρω από τον Μιχαλολιάκο που μπήκε σε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση είτε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, είτε στη ΓΑΔΑ. 


Εκτός εαυτού εμφανίσθηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.  Οργισμένη από την απόφαση που στέλνει τον πατέρα της στην φυλακή και ως γνήσιο τέκνο της «οργάνωσης» η νεαρή άρχισε να φωνάζει και εν συνεχεία να ουρλιάζει.


Στόχος της οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που καλύπτουν την υπόθεση εναντίον των οποίων καταφέρθηκε μα ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις για τις μητέρες τους.


Την «μαινόμενη Ουρανία» που ήθελε να ορμήξει εναντίον όλων συγκρατούσε με δυσκολία μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αρκετοί οπαδοί της «Χρυσής Αυγής» έδωσαν το παρών για να συμπαρασταθούν στον Μιχαλολιάκο.


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: