28.10.20

«Ωχ, με άγγιξε η Κεραμέως…»...



Η ιχνηλάτηση στη Βουλή έχει χτυπήσει… ταβάνι, καθώς η αναγγελία της Νίκης Κεραμέως ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό έχει προκαλέσει πανικό. 
Βλέπετε, η υπουργός Παιδείας έδωσε, αυτονοήτως, το «παρών», στην συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα και τώρα... ακόμη και κορυφαίοι υπουργοί τρέχουν και δεν φτάνουν. Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται ότι στον ΕΟΔΥ αναλύουν όλα τα πλάνα που έχουν προμηθευτεί από το εσωτερικό κύκλωμα της Βουλής, στα οποία φαίνεται η υπουργός Παιδείας. Η Κεραμέως, βεβαίως, όταν καθόταν στα κυβερνητικά έδρανα φορούσε την μάσκα της. 
Όμως, σε μία συγκεκριμένη στιγμή εμφανίζεται πολύ κοντά -σε σχέση με την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας- με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος, μάλιστα, έχει γείρει προς το μέρος της. Συν τοις άλλοις, η υπουργός Παιδείας, όταν ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για την δική της ομιλία, περνάει πίσω από τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον… χτυπά στην πλάτη.
 Τέλος, περιμένοντας τον αρμόδιο υπάλληλο της Βουλής να κάνει αντισηψία στο έδρανο, η Κεραμέως εμφανίζεται να έχει βγάλει τη μάσκα της και να κάθεται όρθια δίπλα σε έναν άλλο υπάλληλο της Βουλής, ρίχνοντας μία τελευταία ματιά στα χαρτιά της. Γενικώς, το τελευταίο 24ωρο αρκετοί έχουν… εφιάλτες με την ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να υποβληθούν σε τεστ!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: