16.10.20

«Εφαρμόζουν μέτρα όπου τους βολεύει»...


Δήμαρχος Κοζάνης κατά Χαρδαλιά - κυβέρνησης...

 Καθυστέρηση, προχειρότητα και επιπολαιότητα καταλογίζει στην... κυβέρνηση ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, αναφορικά με την επιβολή lockdown στην πόλη μετά την έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού. «Εφαρμόζουν τα μέτρα όπως τους βολεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, αναδεικνύοντας τα κενά στο σύστημα υγείας της πόλης αλλά και το αλαλούμ με τα σχολεία της περιοχής που παραμένουν ανοιχτά εν μέσω lockdown. 

 «Τον κ. Χαρδαλιά τον χρειαζόμασταν προτού φτάσουμε εδώ, τώρα τι να μας πει;» σχολίασε με νόημα μιλώντας στο enikos.gr ο δήμαρχος Κοζάνης με αφορμή την πιθανή επίσκεψη του υφυπουργού στην πόλη. «Γιατί τα σχολεία είναι ανοιχτά, όταν κλείνουν όλα τα καταστήματα;» αναρωτήθηκε εύλογα ο κ. Μαλούτας.. 

 Πρόσθεσε πως σε αυτήν την κατάσταση οδήγησαν τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή και μάλιστα όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενημερώθηκε πως το 80% των κρουσμάτων αφορούσε νέους κάτω των 30 ετών. 

 Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως το νοσοκομείο της πόλης και συγκεκριμένα η κλινική COVID που διαμορφώθηκε στην παθολογική πτέρυγα έχει γεμίσει, με αποτέλεσμα όσοι ασθενείς χρήζουν νοσηλείας να μεταφέρονται σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων, ακόμη και στη Θεσσαλονίκη. 

 Γι' αυτόν τον λόγο ο κ. Μαλούτας επεσήμανε για ακόμη μία φορά την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου μεγάλου νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας που θα εξυπηρετεί όλη την Περιφέρεια... 

Πηγή:tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: