30.10.20

Κορυφαίος τενίστας...


...κατηγορείται ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει την πρώην του...

Αποκαλύψεις που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας αμαυρώνοντας την εικόνα του «υπ' αριθμόν 7» της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος κατηγορείται από πρώην ερωμένη του ότι την κακοποιούσε επανειλημμένως. «Μία φορά προσπάθησε να... με στραγγαλίσει», ισχυρίζεται η επί πολλά χρόνια πρώην σύντροφός του Όλια Σαρίποβα.

Οι κατηγορίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση μιας άλλης πρώην φιλενάδας του Αλεξάντερ, της Μπρέντα Πατέα, ότι περιμένει το παιδί τους.

Με το 27χρονο μοντέλο, ο Γερμανός τενίστας είχε σχέση επί ένα χρόνο. Τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους. «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Άλεξ αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Μπρέντα την ώρα που ο σταρ του τένις ισχυριζόταν ότι «παρόλο που η Μπρέντα κι εγώ δεν είμαστε πλέον μαζί, έχουμε μια καλή σχέση και θα αναλάβω την ευθύνη του πατέρα. Μαζί θα φροντίσουμε για την ανατροφή του του παιδιού. Ανυπομονώ πολύ να γίνω μπαμπάς.»

Μπορεί να δηλώνει ότι θα αναγνωρίσει το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η πρώην σύντροφός του, Μπρέντα, όμως, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 23χρονος Γερμανός βρίσκεται στο στόχαστρο σοβαρών καταγγελιών. Η πρώην φιλενάδα του Όλια Σαρίποβα τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Η Ρωσίδα χώρισε πριν από ένα χρόνο από τον πανύψηλο τενίστα (1,98μ.) και με ανάρτησή της στο Instagram ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης αν και δεν τον είχε κατονομάσει. Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε το όνομά του σε ρωσικό ιστότοπο «ChampionAT». Η Σαρίποβα εξέφρασε επίσης την επιθυμία να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους.

Η Όλια υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης στη διάρκεια του αμερικανικού Open, τον περασμένο χρόνο στη Νέα Υόρκη. «Την πρώτη φορά που με χτύπησε, ήταν στην αρχή της σχέσης μας, τσακωθήκαμε και με πέταξε στον τοίχο με τόση δύναμη που έπεσα στο πάτωμα...Έτρεξα έξω από το ξενοδοχείο χωρίς παπούτσια. Στεκόμουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δεν ήξερα πού να πάω και τι να κάνω», υποστηρίζει η Σαρίποβα προσθέτοντας ότι ο Γερμανός σταρ του τένις προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και της γύρισε τα χέρια: «Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: