11.10.20

«Δεν είναι αθώοι»...


 
Επίθεση Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»...
Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το αυριανό (11 Οκτωβρίου του 2020) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγής» που αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή, αλλά και στους Αντώνη Σαμαρά και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Tο πρωτοσέλιδο έχει... τίτλο «Δεν είναι αθώοι» και φωτογραφίες του πρώην και του νυν προέδρου της Ν.Δ., με το συνοδευτικό κείμενο να αναφέρει τα εξής: «Πώς η Ν.Δ. του Σαμαρά και του Μητσοτάκη συμπορεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή και ξέπλυνε την εγκληματική συμμορία. Οι πλατείες ήταν γεμάτες και δεν είχαν χρυσαυγίτες».

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής», απάντησε σε υψηλούς τόνους η Ν.Δ., βάζοντας στο στόχαστρό της τον ΣΥΡΙΖΑ. 


«Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο», σημειώνεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: