11.10.20

Τα ψέματα κατά του Ομπάμα, που εφεραν τον Τράμπ στην εξουσία...



«The Loudest Voice»
 
Πως έφτασαν οι Ηνωμένες Πολιτείες να διοικούνται από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ρόλος των ΜΜΕ και των social media στην υπονόμευση του Μπαράκ Ομπάμπα με τη διοχέτευση ψευδών ειδήσεων ήταν... καθοριστικός για να αποδυναμωθεί η προοπτική προοδευτικότερων επιλογών και την επιστροφή σε υπερσυντηρητικές καταστάσεις δημιουργώντας τις συνθήκες για την υποδοχή του Ντόναλντ Τραμπ. Και Ψέματα και Δυνατά. Αυτό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε με επιτυχία το FOX News και τον Roger Ailes. Και υπάρχει μια σειρά που το περιγράφει .

Το «The Loudest Voice» με τους Russell Crowe και Naomi Watts μεταδόθηκε το Καλοκαίρι του 2019 από τη Nova. Βασίζεται στο βιβλίο «The Loudest Voice in the Room», του Gabriel Sherman, και πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου τηλεοπτικού παραγωγού και ιδρυτή του Fox News, Roger Ailes, που κατά πολλούς διαμόρφωνε παρασκηνιακά τη στρατηγική του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Η καριέρα του Roger Ailes έληξε λόγω σεξουαλικών σκανδάλων.

Το «The Loudest Voice» επικεντρώνεται στα τελευταία δέκα χρόνια της καριέρας του ισχυρού άνδρα, αλλά με αρκετά flashbacks, συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο το ψυχολογικού προφίλ ενός συγκεντρωτικού, σκληρού και διαπλεκόμενου χαρακτήρα. Το σενάριο είναι του ίδιου του συγγραφέα, Gabriel Sherman, σε συνεργασία με τον Tom McCarthy, σκηνοθέτη και σεναριογράφο του «Spotlight».

 mediagr.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια: