29.10.20

"...δεν ξέρουμε πως να το πάμε τώρα το θέμα...



«...Βρίζουμε τον Τσίπρα για τον Τσιόδρα ή όχι;".
Αρχισυντάκτης» το Μαξίμου σε «Πρώτο Θέμα» και «Liberal»...
Τους στέλνουν σημειώματα από το Μέγαρο Μαξίμου τι να γράφουν και αυτοί μετά το γράφουν; Τους λένε που να εστιάσουν και που να χτυπήσουν τον Τσίπρα και αυτοί μετά το κάνουν;

Το κακό είναι ότι κατά λάθος... δύο ΜΜΕ, από απροσεξία, το «Πρώτο Θέμα» και το «Liberal», δημοσίευσαν ένα τέτοιο σημείωμα. Το παρακάτω:
«Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο».

Το δημοσίευσαν και μόλις κατάλαβαν τη γκάφα το έσβησαν, αλλά πλέον ήταν αργά. Το non paper με τις υποδείξεις του Μαξίμου προς τα μέσα ήταν ήδη δημοσιευμένο.




Η γκάφα είναι των δύο μέσων και όχι του Μαξίμου διότι σε εμάς, στην «Εφ.Συν.», δεν έφτασε ποτέ ένα τέτοιο non paper με οδηγίες. Μόνο την ομιλία του κ. Μητσοτάκη μας έστειλαν ρε γαμώτο και δεν ξέρουμε πως να το πάμε τώρα το θέμα. Βρίζουμε τον Τσίπρα για τον Τσιόδρα ή όχι;

Αν δείτε λοιπόν σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να δίνουν «έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα» θα ξέρετε γιατί το κάνουν. Γιατί τους το ζήτησε το Μαξίμου.

Υπενθυμίζουμε πως το «Liberal» πήρε από τη λίστα Πέτσα 223.000 ευρώ (μαζί με τον Φιλελεύθερο) και το «Πρώτο Θέμα», συνολικά, κοντά στα 520.000 ευρώ.


Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: