13.10.20

Προκαλεί και πάλι ο συνήγορος του Μιχαλολιάκου...


Να προκαλέσει φρόντισε ο ένας εκ των δικηγόρων του  αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκης Μιχαλόλιας. Κατά την αγόρευσή του προς το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, είχε υποστηρίξει ότι οι... μέλισσες γράφουν την ιστορία θέλοντας να καταδείξει ότι οι ανώνυμοι πρωταγωνιστές μπορούν τελικά να κάνουν τη διαφορά ακολουθώντας το δρόμο της συνείδησής τους.

 «Δεν είδαμε οποιαδήποτε αιτιολογία από το δικαστήριό σας γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν είχε πρότερο σύννομο βίο και λοιπά», ξεκίνησε λέγοντας ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου και αναρωτήθηκε πώς να συνεχίσουμε να επιχειρηματολογούμε εφόσον απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά. 

Αναφερόμενος στο σημείο της αγόρευσης του Θανάση Καμπαγιάννη ο Μιχαλόλιας είπε: «Την ιστορία δεν θα τη γράψουν μόνο οι μέλισσες αλλά και οι λύκοι και οι λύκοι θα τη γράψουν πραγματικά. Μέχρι τώρα τη γράφουν οι κηφήνες, όχι οι μέλισσες». 

 «Πείτε ένα ηχηρό σκάστε» 

Ολοκληρώνοντας ζήτησε από την πρόεδρο «να πείτε ένα ηχηρό «σκάστε» σε όσους θέλουν να βγάλουν πριν από σας απόφαση. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι την τελική μας δικαίωση». Η πρόκληση του Μιχαλόλια δεν ξέφυγε από τα ραντάρ του Θανάση Καμπαγιάννη ο οποίος ανέβασε και φωτογραφία με αναγνώστη του σχετικού βιβλίου του...

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: