13.10.20

«Η εμένα ή κανέναν»...


Τα όσα βίωνε η 43χρονη Φωτεινή-Σβετλάνα το τελευταίο διάστημα πριν τη φρικτή δολοφονία της, αποκαλύπτουν φιλικά της πρόσωπα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα φέρεται να δεχόταν απειλές για τη... ζωή της και βάζουν στο “κάδρο” τον πρώην σύντροφο της 43χρονης, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως “βίαιο”. Οι φίλοι της αναφέρουν πως ο δεσμός τους είχε διακοπεί πριν πολύ καιρό. Ωστόσο, εκείνος, όπως λένε οι ίδιες πηγές, την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλο άνδρα στη ζωή της. “Η εμένα ή κανέναν” της είχε πει χαρακτηριστικά όπως είχε εκμυστηρευθεί η άτυχη Φωτεινή σε φιλικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο άνδρας αλβανικής καταγωγής φέρεται να είχε χτυπήσει την 43χρονη, όμως εκείνη δεν έκανε ποτέ καταγγελία στην αστυνομία.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο πρώην σύντροφός της αποτελεί τον Νο1 ύποπτο της άγριας διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Αναφέρεται δε, ότι είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως η Φωτεινή-Σβετλάνα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες. Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπιτάκι της στο Φλάμπουρο. Εκεί όπου οι δύο τους βρήκαν φρικτό θάνατο.

Η Φωτεινή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου στο Loutrakiblog.gr, ο οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο, είχε αγοράσει το οικόπεδο από τον ίδιο, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και σχεδίαζε να χτίσει δύο μεζονέτες. Ήταν ευκατάστατη, αγαπούσε πολύ την 20χρονη κόρη της και έκανε σχέδια για το μέλλον της. Διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία της Μυκόνου. Φίλοι της επισημαίνουν πως το μόνο που ήθελε, ήταν μια ήσυχη ζωή με έναν άνθρωπο να την αγαπά...

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: