10.10.20

Νεοναζιστικά σύμβολα σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ...



Εν αναμονή της ανακοίνωσης των ποινών για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης έγιναν στόχος από ομάδα νεοναζιστών. 

Οι άγνωστοι δράστες πήγαν στα γραφεία χθες το βράδυ και σχεδίασαν με σπρέι, το σήμα της Χρυσής Αυγής στην τζαμαρία της εισόδου του κτιρίου. 


Λιγη ώρα αργότερα, περίπου... 25 χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη, έξω από το δικαστικό μέγαρο, φωνάζοντας ναζιστικά συνθήματα, υψώνοντας σημαίες και ανάβοντας πυρσούς. 


Σε σχετική του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει μεταξύ άλλων πως «δεν θα μας φοβίσουν», προσθέτοντας πως συνεχίζεται ο αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ».

Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων.

Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: