17.9.20

Χαμός με «ροζ» βίντεο πρώην παίκτριας του Masterchef...

Δεν έχει τέλος η διαρροή στο διαδίκτυο των προσωπικών στιγμών πρωταγωνιστών reality. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι πρώην παίκτρια του Masterchef η...
οποία είναι από τους πιο διάσημους παίκτες που έχουν περάσει από τα πλατό του reality μαγειρικής.

Στο επίμαχο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 35 δευτερολέπτων, η σεφ δεν έχει ερωτικό παρτενέρ και βιντεοσκοπεί μόνη τον εαυτό της στο σαλόνι. Όσα έχουν καταγραφεί προφανώς από την κάμερα του κινητού της είναι άκρως πιπεράτα. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο η άλλοτε παίκτρια του Masterchef βρίσκεται στο πάτωμα και αυτοϊκανοποιείται έχοντας "συντροφιά" δύο δονητές.

Κοιτάζοντας συνέχεια την κάμερα, εν μέσω αναστεναγμών, εξομολογείται πόσο της αρέσει αυτό που κάνει αποδίδοντας στους δονητές επιθετικούς προσδιορισμούς. Έχοντας πέσει στο πάτωμα, δεν έχει καμία συστολή και "παραληρεί", ενώ αλλάζει στάσεις για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το βίντεο με "καυτό" υλικό.

Το θρίλερ όμως αρχίζει με τη διαρροή του εν λόγω υλικού και το πώς αυτό έφτασε στα χέρια κάποιων αδίστακτων που το ανέβασαν στο διαδίκτυο. Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην πρώην παίκτρια του Masterchef; Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η ίδια βρισκόταν στο επίκεντρο εντάσεων και προστριβών όμως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος hater θέλησε με αυτόν τον τρόπο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί και να της κάνει τόσο μεγάλο κακό. 

Επίσης αναπάντητο μένει το ερώτημα αν η ίδια τράβηξε το βίντεο για δική της ευχαρίστηση -και το αρχείο έπεσε άθελά της στα χέρια τρίτων- ή αν το έστειλε στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, σε κάποιον με τον οποίο είχε πολύ στενές επαφές κι εκείνος με τη σειρά του λόγω αρρωστημένων κινήτρων το άφησε να διαρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια μετά τη διαρροή στο ίντερνετ ζήτησε την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που κρύβεται πίσω από τη διαρροή του καυτού υλικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: