28.9.20

Αναβάθμιση, αλλά και γκρίνια για Θεοχαρόπουλο...


Είναι γνωστό πως σε όλα τα κόμματα, τα μέλη του Πειθαρχικού είναι συνήθως είτε κορυφαία στελέχη είτε οι αρχαιότεροι στην κομματική επετηρίδα. 

Τούτων δοθέντων, το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει να εντάξει στο... άτυπο πειθαρχικό που θα αποφασίζει και κυρώσεις –τουλάχιστον βάσει της εισήγησης Τσίπρα προχθές στο συντονιστικό κέντρο- και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σηματοδοτεί αυτομάτως την εκ νέου αναβάθμιση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. 

Βεβαίως, ο Θεοχαρόπουλος θα μετέχει στο όργανο ως εκ της θεσμικής του ιδιότητας, αφού είναι διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, στο ίδιο όργανο θα μετέχουν ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος και η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη. 

Όμως, ακόμη κι έτσι, η συμμετοχή του Θεοχαρόπουλου έχει προκαλέσει και γκρίνια, καθώς από προχθές πολλοί διερωτώνται στην Κουμουνδούρου «αν ο Θεοχαρόπουλος θα διαγράψει τον Τσακαλώτο». «Αυτό ας το σκεφτεί ο όποιος Τσακαλώτος πριν το επόμενο φάουλ», απαντούν με ειρωνικό χαμόγελο ορισμένοι «προεδρικοί». Λέτε;...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: