1.9.20

«Οι Έλληνες είναι νάνοι, θα πεθάνουν από πείνα στο Καστελλόριζο»...

Παραλήρημα από σύμβουλο του Ερντογάν...

ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς σταματημό έρχονται οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία, με αξιωματούχους και συμβούλους του Ερντογάν να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Τούρκο πρόεδρο. Αυτήν τη φορά το παραλήρημα ήρθε από τον σύμβουλο Ασφαλείας & Εξωτερικής Πολιτικής του Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Κασίν που σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο A Haber σημείωσε ότι οι...
Έλληνες είναι νάνοι και οι Τούρκοι γίγαντες, ενώ επεσήμανε ότι οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελλόριζο θα πεθάνουν από πείνα καθώς παίρνουν προμήθειες από την Τουρκία. 

"Η Ελλάδα πεινά, ο τουρισμός είναι νεκρός, οι Έλληνες είναι ελάχιστοι, νάνοι, ενώ οι Τούρκοι είναι γίγαντες" είναι κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.

Όπως υπογράμμισε συγκεκριμένα: "Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει στην εποχή μετά την πανδημία του κορονοϊού. Στην Ευρώπη κανείς δεν έχει φράγκο στην τσέπη. Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να βρει αέριο, ενώ εμείς βρήκαμε. Τώρα είμαστε τρεις πόντους μπροστά από την Ελλάδα. Αντίθετα με το Ισραήλ, η Γαλλία δεν ξέρει πώς να πουλήσει τα προϊόντα της. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 μαχητικά αεροσκάφη, εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρώτα πρέπει κάποιος να βλέπει ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα υποφέρει φοβερά από πείνα. Είμαι στην παράκτια πόλη Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται αεροπλάνα. 




Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τουρισμός. Ούτε οι Τούρκοι πάνε εκεί για ψάρια και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελλόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν προμήθειες. Κι αυτό γιατί το Καστελλόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία. Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά. Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της. Ναι. η Τουρκία θα φτιάξει αεροπλανοφόρο και ελικοφόρο. 

Επίσης, χθες, ο Πρόεδρος Ερντογάν μας είπε τα ευχάριστα νέα ότι η Τουρκία θα πάει στο Διάστημα. Έτσι, εκτός από την ξηρά και τη θάλασσα οι δυνάμεις μας θα κατακτήσουν και το Διάστημα. Με το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της η Τουρκία θα μπει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο στα επόμενα 15 χρόνια. Η Τουρκία δέχεται απειλές και της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση σε λιμάνια. 

Η Τουρκία όμως εξακολουθεί να κάνει εξαγωγές στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Αλβανίας. Η Ελλάδα λέει ότι έχει ένα νησί (λιλιπούτειο) για νάνους. Σε αυτό το νησί των νάνων λέει ότι θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους λιλιπούτειους μικροσκοπικούς ανθρώπους. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και λέει στην Ελλάδα: Είστε νάνοι. Έλληνες σας παρακαλώ ασχοληθείτε με το ψάρεμα τσιπούρας" ολοκλήρωσε το παραλήρημά του ο σύμβουλος Ερντογάν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: