18.9.20

«Δώσαμε μάσκες σε μαθητές...


...επειδή έκανε φασαρία ο ΣΥΡΙΖΑ... 

ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια σπάνια κυνική παραδοχή προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθώντας να δικαιολογήσει το απίστευτο φιάσκο με τις «XXL» μάσκες στα σχολεία, αναφέροντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η... κυβέρνηση μοίρασε τις μάσκες λόγω της «φασαρίας» που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Βlue Sky, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη».

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δώσατε τις μάσκες; Γιατί φωνασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;», ρώτησε δημοσιογράφος του πάνελ.

«Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα, έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε, να τους σκοτώσουμε; Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Να τους δείρουμε;», απάντησε με το γνωστό του κυνικό ύφος.

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του.

Προσθέτει ότι «όμως χθες το βράδυ μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία, αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΝΔ επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: