23.8.20

H αποκάλυψη του Λάρι Κινγκ...

Ο Λάρι Κινγκ βιώνει μία τραγωδία, αφού δύο από τα παιδιά του πέθαναν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.Ο γιος του Andy έφυγε ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες και η κόρη του Τσάια άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, ο...
γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τον ξαφνικό χαμό των δύο παιδιών του και τον πόνο βιώνει τις τελευταίες ημέρες. Την περασμένη Πέμπτη, η μοναχοκόρη του, Τσάια , πέθανε έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ τρεις εβδομάδες πριν, έφυγε αιφνίδια και ο 65χρονος γιος του, Άντι.

«Με λύπη και την κατακερματισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια των δύο παιδιών μου, Άντι και Τσάια . Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ» έγραψε στην αρχή του ποστ του ο Κινγκ και πρόσθεσε: «Ο Άντι πέθανε απρόσμενα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia στις 20 Αυγούστου λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η απώλειά τους μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του».

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα θερμά και συμπονετικά σας λόγια. Σε αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να κλείσουμε τις πληγές μας. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό» κατέληγε στο κείμενό του ο Λάρι Κινγκ...




Δεν υπάρχουν σχόλια: