1.7.20

H Τετάρτη σαν Κυριακή στον Σπορ fm...


Η μονομαχία των «δικεφάλων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play off και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Η αυλαία ανοίγει στις 19:15 με τον Παναθηναϊκό να...

υποδέχεται τον Άρη και τον Διονύση Δεσύλλα να περιγράφει από το ΟΑΚΑ τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στις 21:00 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κούρσα της διεκδίκησης της προνομιούχου δεύτερης θέσης. Με νίκη οι γηπεδούχοι πλησιάζουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους, ενώ αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, σχεδόν όλα αρχίζουν από το μηδέν. Στη μετάδοση του ντέρμπι, ο ανταποκριτής μας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μισή ώρα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Περιγράφει ο Νίκος Σταματέλος. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο ΣΠΟΡ FM γεμίζει με όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι την στιγμή όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές. Και αυτό το ντέρμπι άκουσέ το εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6.



harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: