11.7.20

"Το... αντάρτικο πόλης του ΣΥΡΙΖΑ και η αφεντιά μου!...


 Ή, ορισμένα... ανέκδοτα δεν είναι τόσο αθώα".
Η απάντηση του Πάνου Λάμπρου στις κατηγορίες περί «άτυπου αρχηγού των ανταρτών πόλης του ΣΥΡΙΖΑ»...

Για άκρως επικίνδυνο δημοσίευμα έκανε λόγο ο Πάνος Λάμπρου (από την Κίνηση των 53 και μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ), απαντώντας στις κατηγορίες περί «άτυπου αρχηγού των ανταρτών πόλης του ΣΥΡΙΖΑ».

Με...
σχετική χθεσινή του δήλωση και αναφερόμενος στα γεγονότα και Πέμπτης και σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, ο Πάνος Λάμπρου σχολίασε πως ορισμένοι «παραποιούν βάναυσα την αλήθεια και μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο».

Η δήλωση του Πάνου Λάμπρου

Το... αντάρτικο πόλης του ΣΥΡΙΖΑ και η αφεντιά μου! Ή, ορισμένα... ανέκδοτα δεν είναι τόσο αθώα...

Λοιπόν, συνήθως αποφεύγω αναφορές στο όνομά μου, αλλά υπάρχουν στιγμές που μένεις με το στόμα ανοιχτό από το απύθμενο θράσος ορισμένων, που επιμένουν ότι είναι δημοσιογράφοι. Μένεις με το στόμα ανοιχτό και ας έχεις φάει με το κουτάλι συκοφαντίες.   

Σήμερα το πρωί έδωσα συνέντευξη στο Κόκκινο με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα. Λίγη ώρα μετά σάιτ παρουσιάζει την τοποθέτησή μου με τον τίτλο "Πάνος Λάμπρου: Περιμένουμε έναν νεκρό Γρηγορόπουλο για να αρπάξουμε την εξουσία"! 

Στην συνέχεια ο δήθεν δημοσιογράφος με παρουσιάζει: "Ο Πάνος Λάμπρου είναι ο άτυπος αρχηγός των κινημάτων και των διαδηλωτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο άτυπος αρχηγός των ανταρτών πόλης του ΣΥΡΙΖΑ, που για ακόμα μια φορά αναλαμβάνει τον ηγετικό του ρόλο..."

Βεβαίως, το σχετικό δημοσίευμα θα ήταν άκρως χαριτωμένο (κοινώς θα είχε πλάκα) αν δεν ήταν ταυτόχρονα άκρως επικίνδυνο... 

Το πρωί στο Κόκκινο, είπα με έμφαση ότι παραποιούν βάναυσα την αλήθεια και μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο. Αλλά είδαμε τι έγινε και στη συνέχεια.

Στοχοποίησαν αστυνομικό, ο οποίος είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εμπόδισε τη σύλληψη του "μασκοφόρου" (!) συντρόφου μας Άγγελου Γκόγκογλου. 

Σε άλλο δημοσίευμα, το οποίο υπογράφει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται αναφορά σε "έναν ανομολόγητο, αλλά μάλλον κεραυνοβόλο έρωτα συριζαίων με την τρομοκρατία". Ασφαλώς δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από τη σχετική λίστα των.... ερωτευμένων, όπως και ο Μάκης Μπαλαούρας, Βάσω Λέβα, Μάνια Μπαρζέφσκι, Νίκος Γιαννόπουλος και Μιχάλης Καλογήρου. Και ας μην είναι πλέον ορισμένοι από τους συντρόφους αυτούς στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ένας "άτυπος αρχηγός", ενός "άτυπου αντάρτικου πόλης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: