11.7.20

Εγω είμαι ο κουκουλοφόρος...


...λέει ο Αγγελος Γκόγκογλου, μέλος του οργανωτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, καταρρίπτοντας τα μυθεύματα Χρυσοχοϊδη - συνδικαλιστών ειδικών φρουρών...
Την ίδια ώρα που το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραφε, πώς, έγινε το επεισόδιο με τους αστυνομικούς της ομάδας "Δράση" στην εκπομπή "Κοntra 24", έπαιζε και το βίντεο που αποκάλυπτε την πραγματική εικόνα. 

Κανένας κουκουλοφόρος δεν υπήρχε στο πλάνο. Μόνο ο 67χρονος, Αγγελος Γκογκογλου, κι ένα δίκυκλο πεσμένο στην άσφαλτο, δίπλα στους αστυνομικούς.

Ενα δίκυκλο που όπως είπε ο ίδιος, αν έπεφτε πάνω του θα τον σκότωνε. 

Σύμφωνα με...
την αφήγηση του: Εγω είμαι ο "κουκουλοφόρος". Eνα μηχανάκι με αστυνομικό ερχόταν κατα πάνω μου. Την τελευταία στιγμή με τράβηξε πίσω ο Πέτρος Γαλατσάτος που ήταν δίπλα μου και γλίτωσα. Ακολούθησαν σπρωξίματα. Διαμαρτυρήθηκα.  
Ημουνα στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ,  που οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν διαλύσει αδικαιολόγητα με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης. Δεν υπήρχε όπως βλέπετε και στην εικόνα κανένας κουκουλοφόρος εκεί. 

Ζητήσαμε από τους αστυνομικούς να μας αφήσουν να διαλυθούμε, όπως υπήρχε στο οργανωτικό μας σχέδιο προς τα Προπύλαια. 

Και ο κ. Γκογκογλου αναφέρεται στο σημείο αυτό στην παρέμβαση του αστυνομικού που είναι απεσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως είπε, εξήγησε στους συναδέλφους του οτι δεν είχαμε καμιά σχέση με καμιά έκνομη προσπάθεια. Αλλωστε, ο ρόλος που είχε αναλάβει ήταν η προστασία του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πάνω σ' αυτό το πραγματικό περιστατικό, όπως το περιέγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στήθηκε ολόκληρη παραφιλολογία με ψεύδη και συκοφαντίες για δήθεν κουκουλοφόρο (εναν 67χρονο, μέλος πολιτικού κόμματος, στην πραγματικότητα) που ένας αστυνομικός αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ, εμπόδισε τους συναδέλφους του να προχωρήσουν στην σύλληψη του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: