1.6.20

Γιατί τα «Παραπολιτικά 90.1» έδιωξαν την 1η σε ακροαματικότητα εκπομπή τους;...



Γιώργος Τράγκας: Με επέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έφυγα από το ραδιοσταθμό (BINTEO)...

«Και με απέκλεισε, ουσιαστικά, και από τον Real FM» λέει, επιπλέον, ο δημοσιογράφος, «λόγω μηνυμάτων που έπεφταν στο τηλέφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου». Βέβαια από τον Real FM έχει φύγει πολλά χρόνια. Και επειδή, όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, πήρε περισσότερα χρήματα από αλλού.

Χθες λοιπόν, ο Γιώργος Τράγκας, ανέβασε...
στο κανάλι του στο youtube ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει γιατί εκδιώχθηκε από τα Παραπολιτικά. Κι εξηγούσε ο ίδιος, δεν ξέρουμε βέβαια αν ισχύει, πως αυτό συνέβη επειδή το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναρωτιέται πάντως πώς γίνεται ένα ραδιόφωνο να διώχνει την πρώτη σε ακροαματικότητα εκπομπή του ειδικά όταν έχει συμβόλαιο μαζί της για πολλούς μήνες ακόμα. Προφανώς οι λόγοι δεν είναι ούτε οικονομικοί ούτε και χαμηλών επιδόσεων. Δεν ισχύει ωστόσο αυτό που λέει ότι ο σταθμός ήταν ανύπαρκτος πριν πάει ο ίδιος εκεί.

Επίσης ο Γιώργος Τράγκας υποστηρίζει πως όταν πήγαινε σε διαφημιστικές για να ζητήσει διαφήμιση τον ρωτούσαν με νόημα «πώς τα πας με τον Μητσοτάκη;». Και συνεχίζει: «Κατάλαβα πως η ύπαρξή μου μετά από μισό αιώνα στη δημοσιογραφία, συνεκτιμάται με την πορεία των σχέσεών μου με τον σημερινό πρωθυπουργό. Μου φαίνεται εντελώς αντιδημοκρατικό και εντελώς απαράδεκτο. Δηλαδή η προσπάθεια αποκλεισμού μου από την αγορά και η προσπάθεια εξοστρακισμού μου από τον επαγγελματικό στίβο».

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε σήμερα εκπομπές στον Ελλάδα 94.3 (ακούγεται και από το zougla.gr) και συνεργασία με τη Δημοκρατία του Γιάννη Φιλιππάκη.



e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: