1.3.20

Δώρα πώς τον πετσόκοψες έτσι;...


Τα sorry μας, αλλά είδε άνθρωπος το βίντεο (εδώ) της Δώρας Αναγνωστοπούλου με τον περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου; Αυτό όπου ο τύπος τα βρόντηξε κιόλα και έφυγε! Όταν λέμε does not exist το interview (ο θεός να το κάνει), μιλάμε για tremendous μεγέθη! Πόσο άνευρο το woman! Πόσο άγαλμα! Τέτοια «ακινησία» μόνο με Παυλόπουλο συγκρίνεται! Σοβαρά τώρα; Είμαστε...
serious;

Ο άλλος είχε κάνει ολόκληρη χειρονομία «να στα π@π@ρι@ μου», είχε πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη που λέμε και αντί να τον βάλει κάτω να τον «λιώσει» (δημοσιογραφικά always), καθόταν σαν το παγόβουνο (ο Τιτανικός μόνο έλειπε) και τον άκουγε, που ζήταγε και τα ρέστα! Πιο άψυχη πεθαίνεις!

Guys αυτό το βίντεο είναι να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας! Του πώς να ΜΗΝ είσαι αν θες να λέγεσαι journalist! Διότι κάποιοι παθαίνουν αχταρμά και μπερδεύουν την ψυχραιμία με την… αψυχιά!

Το situation είναι τύπου να το κάνει watch ο Μαρινάκης και να του πέφτει η κούπα από τα χέρια! Και από κει που είναι μες στα πανηγύρια για το θρίαμβο του Ολυμπιακού… να ρίχνει μπινελίκια! Και με το δίκιο του!

Διότι σου προκύπτει μια τέλεια ευκαιρία να διαφημίσεις το channel σου που μόλις λάνσαρες και να γίνει χαμούλης με το βίντεο με τον απίθανο τύπο… και σου σκάει η άλλη με τη νερόβραστη σούπα! Και πάει άπατο!

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι η ευθύνη βαραίνει τους πάντες εκεί μέσα στο στούντιο που άκουγαν και έκαναν watch αυτό το thing και δεν είπαν το nothing να μετριάσουν το φιάσκο! Άνθρωπος στο κοντρόλ δεν υπήρχε; Να κατευθύνει! Το σύμπαν ολάκερο έπρεπε να αντιδράσει στην tv κουλαμάρα που εξελισσόταν! Μέχρι και το σκαμπό! Κανένα ελαφρυντικό και στα έπιπλα!

"Opinions" της Γιώτας Δημητρακοπούλου (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: