1.1.20

Η ΕΡΤ συνδέθηκε με Σύνταγμα και η δημοσιογράφος ξέμεινε από μπαταρία στο κινητό...

Ένα απρόοπτο συνέβη στον αέρα του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, όταν η παρουσιάστρια, Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνδέθηκε με το Σύνταγμα και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπατζάκη, για να δώσει το...

ρεπορτάζ των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων.

Κι ενώ η κυρία Παρασκευοπούλου όλο χαρά ανέμενε το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος είχε μια αστοχία, για την οποία έσπευσε να ενημερώσει το κοινό, δίχως καν να τηρήσει το savoir vivre του «καλησπέρα».

«Ελπίζω να μην με προλάβει η μπαταρία του κινητού μου που είναι στο 17% για όποιον ακούει στο κοντρόλ», ήταν η πρώτη της φράση, την οποία η παρουσιάστρια αντιμετώπισε με χαμόγελο και ο σκηνοθέτης με απομάκρυνση του πλάνου εκ του Συντάγματος.

«Μήπως να προσπαθήσουμε;» ρώτησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκ νέου σύνδεση με Σύνταγμα, μάλλον εν αγνοία της δημοσιογράφου, η οποία ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους για το τι συνέβη. «Δεν το φόρτισα έγκαιρα. Πήρα τον φορτιστή μου να το φορτίσω και δεν το φόρτισα», ήταν η απάντησή της.

Για την ιστορία, λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο πώς, η δημοσιογράφος κατάφερε να βγει στον αέρα και να δώσει κανονικά το ρεπορτάζ της...
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: