29.11.19

Μπογδάνος εναντίον Ελληνοφρένειας επειδή τον είπαν ρουφιάνο...

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με εξώδικο στην εκπομπή των Παραπολιτικών 90.1.

«Όπως πρόσφατα με ενημέρωσαν, στη ραδιοφωνική σας εκπομπή με τίτλο Ελληνοφρένεια στις 7-10-2019, που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM ειπώθηκαν από εσάς τα...
εξής προσβλητικά και συκοφαντικά αναφερόμενα ευθέως στο πρόσωπό μου», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Και συνεχίζει παρακάτω με το απόσπασμα της εκπομπής (δεν το βάζουμε όλο):

Πώς μας ήρθαν όλα αυτά και πώς κάναμε όλους αυτούς τους συνειρμούς. Επειδή, από ό,τι φαίνεται, κυβερνάει η Νέα Ρουφιανοκρατία κι όχι η Νέα Δημοκρατία, βάζουμε μια τελεία εδώ, μένουμε στο ίδιο θέμα, αλλάζοντας παραστάσεις.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δεν ξέρω, εάν έχετε ακούσει, το πρωί υπάρχει κι ένα θέμα στην επικαιρότητα, ο Βουλευτής, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση το πρωί στο Twitter, επειδή προχθές τα επεισόδια που έγιναν μπροστά, από το άγαλμα του Τρούμαν στην πορεία που είχε το ΠΑΜΕ κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών εδώ προς την Αμερικανική Πρεσβεία, κάποιοι πήγαν κι έριξαν μπογιά στο άγαλμα, υπάρχει, και μια σκηνή όπου ένας διαδηλωτής σηκώνει το πόδι και χτυπά με ένα πολύ θεαματικό τρόπο, φαντάζομαι την έχετε δει οι περισσότεροι, έναν αστυνομικό και στη Νομική έριξαν καπνογόνα, δακρυγόνα, αυτά που γίνονται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, και είναι πλάτη αυτός ο διαδηλωτής που χτυπά τον αστυνομικό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βγήκε σήμερα το πρωί και έδωσε τα στοιχεία του στην δημοσιότητα.

Εδώ το Κομμουνιστικό Κόμμα πρέπει να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πρέπει να λογοδοτήσει, όχι μόνο να απαντήσει, γιατί είναι αίτημα των καιρών, κάποτε το Κομμουνιστικό Κόμμα λογοδοτούσε παντού, σε Δικαστές, σε στρατοδικεία, στο Βασιλιά, πάντα στον Πρέσβη και τώρα στον Πρέσβη, ο Πρέσβης είναι μια διαχρονική αξία στην οποία πρέπει να λογοδοτεί το Κομμουνιστικό Κόμμα και θέτει συνεχώς ερωτήματα, γιατί βγήκε και σε δύο κανάλια ο Μπογδάνος σήμερα το πρωί και πρέπει να απαντήσει, το Κομμουνιστικό Κόμμα να απαντήσει γενικώς τί ήταν αυτός, εάν είναι δικός του, γιατί το έκανε και και και…

Γράφει λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο εξώδικό του:

Είναι απολύτως κατανοητό ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. 

Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου.

Τους ζητάει να διαβάσουν στην εκπομπή τους το παρακάτω κείμενο:

«Οι ραδιοφωνικές εκπομπές μας οι οποίες έλαβαν χώρα στις 7-10-2019, 8-10-2019, 9-10-2019,10-10-2019,11-10-2019,14-10-2019 εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος του κου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Για τους λόγους αυτούς όλες οι ως άνω εκφράσεις ανακαλούνται. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο».

Και καταλήγει: 

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Να τα ανακαλέσετε και να τα διαγράψετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος.

Να μην επαναλάβετε στο εξής ανάλογες με τις ανωτέρω ενέργειες
Ως προς τις ως άνω από 7-10-2019, 8-10-2018, 9-10-2019, 10-10-2019, 11-10-2019, 14-10-2019 να ανακοινώσετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής σας το ακόλουθο κείμενο σε αντίστοιχες κατά προσέγγιση ημέρες και ώρες με αυτές κατά τις οποίες έλαβαν χώρα οι ως άνω προσβολές, προς αποκατάσταση της προσβολής που διαπράξατε στο πρόσωπό μου.

Να μου κοινοποιήσετε τη δημοσίευση όλων των ως άνω κειμένων αποκατάστασης.
Αλλιώς, και σε περίπτωση άρνησης σας, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Η πρώτη απάντηση από την Ελληνοφρένεια, σήμερα, ήταν η εξής: «Δεν είναι ρουφιάνος ο Κώστας ο Μπογδάνος». Θα απαντήσουν αναλυτικά, λένε, την ερχόμενη Πέμπτη από την εκπομπή τους. H ραδιοφωνική εκπομπή μετράει 20 χρόνια και αυτό είναι το πρώτο εξώδικο που δέχεται... 

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: