1.11.19

Εγώ δεν ερχόμουν στο ΠΑΣΟΚ μετά το σχολείο...

Σε όσα είπε η Φώφη Γεννηματά στην εισήγησή της σε συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη, περιγράφοντας στην πραγματικότητα ότι η ίδια μεγάλωσε μέσα στο... κόμμα, απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος, εστιάζοντας στις αρχές και αξίες του κόμματος στο οποίο ανήκει και του οποίου έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία.

«Αντίθετα από την πρόεδρο, εγώ δεν ερχόμουν στο ΠΑΣΟΚ μετά το σχολείο. Δεν γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου ούτε τα άλλα παλιά στελέχη. Δεν είμαι εδώ διότι σέβομαι τη μνήμη τους, αλλά επειδή πιστεύω σε αυτά που πίστευαν», είπε, τονίζοντας ότι τα κείμενά τους τότε γράφονταν από 100 ανθρώπους αλλά ήταν σαν να μιλούσε μόνο ένας, διότι απέρρεαν από αρχές και αξίες, μεταξύ των οποίων το ότι ο εχθρός δεν ήταν εκεί μέσα, αλλά έξω και αφορούσε τα προβλήματα της κοινωνίας, και πως ο ιδεολογικός αντίπαλος είναι η δεξιά συντήρηση και ο πολιτικός αντίπαλος η αριστερή συντήρηση. 

«Αλλά ο μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν το συναίσθημα που ένιωθε ο Έλληνας ότι δεν έχει φωνή που μετράει. Ότι δεν αξίζει να συμμετέχει», είπε, τονίζοντας ότι μόνο αντίδοτο σε αυτό ήταν η πραγματική Δημοκρατία και ο διάλογος. «Χωρίς εκπτώσεις και αστερίσκους», όπως σημείωσε με νόημα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: