1.10.19

«Κεραυνοί» Ραγκούση κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη...

«Άστραψε και βρόντηξε» ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης στον απόηχο της απόδρασης ενός έλληνα κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων το...
απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην απόδραση, ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι «αρκούσε για να γελοιοποιήσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τους αστυνομικούς θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη όλης αυτής της περιόδου».

«Αρκούσε για να αποκαλύψει το μέγεθος της ουσιώδους αδυναμίας τους να διαχειριστούν τη σύγχρονη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας με σοβαρότητα, σχέδιο και κοινωνική υπευθυνότητα», προσθέτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει με νόημα:

«Βέβαια, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ αφού πιστεύουν ότι έχουν εξασφαλίσει πως -για μια ακόμη φορά- δεν θα υπάρξει αρχισυνταξία τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων που θα θεωρήσει είδηση άξια για προβολή τη συγκεκριμένη απόδραση».




«Ως οι ομοϊδεάτες δε των Όρμπαν και Σαλβίνι στην Ελλάδα, κατά βάθος νιώθουν τουλάχιστον την ανακούφιση πως διασύρθηκαν από κατηγορούμενο για κλοπές που ήταν Έλληνας κι όχι πρόσφυγας», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: