1.10.19

Έγγραφο του ΣΕΦ σε Αυγενάκη...

...για οφειλή 520 χιλ. ευρώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός...

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγιναν αποδέκτες ενός εγγράφου από την απερχόμενη διοίκηση του...
ΣΕΦ, που κάνει λόγο για οφειλή 520.000 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ, 430.000 ευρώ καθαρά) από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στην Live Sport.

Πρόκειται για ποσό που αφορά στην μίσθωση του σταδίου από τους «ερυθρόλευκους» για την περίοδο 2018/19. Η ΚΑΕ ήρθε σε ρήξη με την πρώην διοίκηση του σταδίου όταν ζήτησε μείωση του μισθώματος κατά 30-35%, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό. Το τμήμα μπάσκετ ήθελε να ρίξει το μίσθωμα περίπου στις 300.000 ευρώ, κάτι που έκρινε αδύνατο να συμβεί η τότε διοίκηση του ΣΕΦ και είχε αντιπροτείνει να το συζητήσουν υπό τον όρο πως ο Ολυμπιακός θα αναλάμβανε τις υποχρεώσεις νερού και ρεύματος, που υπολογίζονταν σε 40-50.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ έχει εδώ και χρόνια παράπονα από την διοίκηση του ΣΕΦ, τόσο για την συντήρηση του σταδίου, όσο και για τις συνθήκες που υπάρχουν εκεί, αλλά και για κάποια έργα που είχαν ζητηθεί και δεν έγιναν ποτέ. Ήδη εδώ και μήνες έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για νέο γήπεδο της ομάδας στην περιοχή του Ελληνικού, κάτι που όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει τόσο σύντομα. Έτσι ενημέρωσαν πως δεν θα πλήρωναν το μίσθωμα για το 2018/19 διεκδικώντας δικαστικά την μείωσή του.

Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ που θα κληθεί να αποφανθεί επί της υπόθεσης, εκτός κι αν η ΚΑΕ Ολυμπιακός έρθει σε συμφωνία για την καταβολή του περσινού μισθώματος με ταυτόχρονη μείωση εκείνου για την τρέχουσα σεζόν. Σημειώνεται πως εδώ και λίγες μέρες έχει αλλάξει η διοίκηση του ΣΕΦ με την μέχρι πρότινος γενική γραμματέα του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγγίρη, να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής συντονίστριας...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: