1.8.19

Ποιος θα είναι πρώτος και ποιος… τρίτος...

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός των ιδιωτικών σταθμών για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης την επόμενη σεζόν. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει εξαιτίας του...
εκλογικού αποτελέσματος της 7ης Ιουλίου αλλά και της μετακίνησης του Βασίλη Παπαδρόσου, που «έχτισε» την πρώτη θέση του Alpha, στον ΣΚΑΪ.

Ο Alpha θέλει να παραμείνει το δελτίο ειδήσεών του στην κορυφή και διαφαίνεται ότι σταδιακά θα επιχειρήσει να επενδύσει στην αντιπολίτευση, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό πεδίο, από την κυβέρνηση της ΝΔ. Ο σταθμός ενισχύει την πρωινή του ζώνη με τον Τάκη Χατζή, ο οποίος μετακινήθηκε από τον ΣΚΑΪ και θα παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή μαζί με τη Λήδα Μπόλα.



Ο ΑΝΤ1 κατάφερε με τον συνδυασμό της απήχησης των προγραμμάτων της απογευματινής ζώνης και τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση και έχει φιλοδοξίες για την κορυφή.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε πάλι πως έχει ρεύμα με τις διαδοχικές του πρωτιές στις εκλογικές αναμετρήσεις και με την πολυετή εμπειρία του Βασίλη Παπαδρόσου βάζει υψηλότερους στόχους για τη νέα σεζόν...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: