1.7.19

Ζήτησε 40.000 ευρώ το ΟΑΚΑ...

...για το φιλικό Ελλάδας-Πορτογαλίας!...

Πολύ υψηλό αντίτιμο ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η διοίκηση του ΟΑΚΑ για να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ο επετειακός αγώνας της...
Εθνικής του 2004 με την Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να στραφούν στη λύση της Ριζούπολης.

Την προσεχή Πέμπτη (4/7) συμπληρώνονται ακριβώς 15 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας, όπου η Εθνική ομάδα "έγραψε" την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Οι Έλληνες φίλαθλοι μάλιστα θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αναβιώσουν αυτές τις ιστορικές μέρες για τον ελληνικό αθλητισμό, με το... remake του τελικού της Λισαβόνας ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την πορτογαλική, που θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολη (4/7, 21:45). 

Ο αγώνας ως γνωστόν θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τιμή εισιτηρίου στα 3 ευρώ (γενική είσοδος) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα». Να σημειώσουμε δε, ότι το παιχνίδι διοργανώνεται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Εκείνο ωστόσο που δεδομένα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους διοργανωτές, είναι τα όσα άκουσαν από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, όταν ζήτησαν το Ολυμπιακό Στάδιο για να γίνει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το ποσό που απαιτήθηκε για να γίνει εκεί ο επετειακός αγώνας της "γαλανόλευκης" με την Πορτογαλία ήταν 40.000 ευρώ! 

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ΕΠΟ δίνει περίπου 25.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι της Εθνικής στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΑΕΚ για ολόκληρη τη σεζόν πληρώνει 273.000 ευρώ, ενώ σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται και το αντίτιμο που καταβάλλει ο Παναθηναϊκός. 

Φυσικά η απάντηση που δόθηκε από τους διοργανωτές στο ΟΑΚΑ ήταν αρνητική κι έτσι στράφηκαν στη λύση της Ριζούπολης, καταβάλλοντας ένα πολύ μικρότερο, σχεδόν συμβολικό ποσό στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: