1.6.19

Πολλές «συμπτώσεις» και ένα «σύμπτωμα»...

Για υπογραφή απόφασης διορισμού νέων Επιθεωρητών Υγείας, ύστερα από εισήγηση ελεγχόμενης επιτροπής, με παράνομη σύνθεση, κατηγορούν τον υπουργό Υγείας στο Κίνημα Αλλαγής.

«Στις αρμοδιότητες των επιθεωρητών, είναι μεταξύ των άλλων ο...
έλεγχος των Νοσοκομείων και οι υπηρεσίες των Υγειονομικών Περιφερειών. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο και προδήλως παράνομο, στην επιτροπή που αξιολόγησε τους νέους επιθεωρητές υγείας, ως μέλη να συμμετέχουν ο Διοικητής του Νοσοκομείου “Κοργιαλένειο Μπενάκειο” (Ερυθρός Σταυρός) και η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ», λένε, περιγράφοντας τον Διοικητή του Ερυθρού ως «Πολυεργαλείο» του κ. Πολάκη και αφήνοντας αιχμές, αποδίδοντας με ειρωνεία σε ‘σύμπτωση’ το ότι εκτός του Ερυθρού διοικεί και το Γ.Ν. Νίκαιας, όπως καταγγέλλουν, το ότι η επιτροπή καθυστερούσε τα αποτελέσματα μέχρι τις ευρωεκλογές και το ότι μαζί με τους νέους Επιθεωρητές το Υπουργείο Υγείας με απόφαση Γενικού Γραμματέα, κρατούσε ως «ομήρους» και δέκα παλαιούς επιθεωρητές (σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν).

«Αυτό που δεν είναι σύμπτωση, αλλά σύμπτωμα θράσους και πανικού, είναι η υπογραφή της απόφασης χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ», λένε, καταλήγοντας : «Μάταιος κόπος! Τα ψέματα τελείωσαν και η νομιμότητα είναι ανάγκη να αποκατασταθεί»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: