1.5.19

Καταθέτουμε τη Δευτέρα τροπολογία...

...για τη μη μείωση του αφορολόγητου...

Την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου προανήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να υπερψηφίσει την τροπολογία αυτή. 

«Εμείς καταψηφίσαμε τη...
μείωση του αφορολόγητου. Και την άλλη εβδομάδα η ΝΔ θα καταθέσει τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου. Προκαλώ λοιπόν τον κ. Τσίπρα αντί να υπόσχεται στα λόγια ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να την προσυπογράψει», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα είπε ότι έχει το σχέδιο και τη βούληση να κάνει την Ελλάδα καλύτερη.

«Μιλάω για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλα τα νοικοκυριά. Για προσέλκυση νέων θέσεων εργασίας, μέσα από ένα τσουνάμι επενδύσεων. Για την ανάγκη να δημιουργήσουμε πρότυπα σχολεία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Αυτή δεν είναι πολιτική για την ελίτ αλλά για τους πολλούς», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «Ο κ. Πολάκης έχει πει "να βάλουμε 2-3 φυλακή για να κερδίσουμε εκλογές", ότι θα θάψει δημοσιογράφους κάτω από τη γη. Η επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η πρόταση μομφής ήταν ηθική υποχρέωση για να επαναφέρουμε έναν κώδικα αξιών στην πολιτική». 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην τραγωδία με τον νεκρό εικονολήπτη στην Καλαμάτα και τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Νίκα για το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

«Κανένα έθιμο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, όταν θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις σαΐτες της Καλαμάτας αλλά και στις μπαλωθιές», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανεξάρτητη χρήση όπλων και να μην έχουμε άλλα τραγικά περιστατικά», είπε μεταξύ άλλων ενώ χαρακτήρισε «άστοχη» τη δήλωση του κ. Νίκα, ο οποίος είπε μετά την τραγωδία, ότι ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων και δεν θα σταματήσει.

«Είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κομματική διάσταση στην απώλεια ανθρώπινης ζωής», είπε αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: